OP ZOEK NAAR SPANNING IN JE WERK?

Distripoint Systemen groeit! Wij ontwerpen en assembleren schakel- en verdeelinrichtingen. Distripoint Systemen beschikt over licenties voor het assembleren van elektrische energieverdelers tot en met 6.300 Ampère in de fabricaten Eaton, Siemens en Schneider Electric, maar vervaardigd tevens diverse producten zoals trafokasten en-rekken, bedieningskasten en besturingspanelen. Distripoint Systemen focust op kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons pand in Hengelo (Ov.) geeft onderdak aan onze groeiende organisatie en biedt interessante loopbaankansen.

Bij Distripoint Systemen zijn wij altijd op zoek naar goede krachten. Zowel voor afstudeerders, young professionals als ervaren krachten heeft Distripoint Systemen met enige regelmaat interessante vacatures. Wil jij werken bij een van de toonaangevende spelers in Oost-Nederland in de productie van verdeler- en besturingstechniek? Check dan onze vacatures.

Zie jij jouw functie niet staan op onze website, maar denk jij een waardevolle toevoeging te kunnen zijn voor Distripoint Systemen? Stuur dan een open sollicitatie naar info@distripoint.nl met je CV, gewenste functie en je motivatiebrief. Want misschien beseffen wij nog niet dat we je keihard nodig hebben! Heb je vragen over werken bij Distripoint Systemen, bel dan naar 074 291 23 76.

Waarom bij ons werken

  • Een boeiende werkomgeving met afwisseling, uitdaging en plezier in je werk
  • Werken in een team van deskundige collega’s
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid
  • Een uitdagende groeifunctie in de techniek
  • Een prettige informele werkomgeving met korte lijnen
  • Arbeidsvoorwaarden passend bij jouw opleiding en ervaring volgens de CAO Metaal & Techniek
  • Flexibele werktijden

Momenteel hebben wij de volgende vacatures beschikbaar

Stageplaats

Ook voor stagiaires en afstudeerders hebben we het hele jaar door regelmatig plekken beschikbaar. Ben je een MBO- of HBO student en op zoek naar een stage bij een erkend leerbedrijf, waar je daadwerkelijk een impact kan maken? Op stagemarkt.nl zijn de beschikbare stageplaatsen bij Distripoint Systemen terug te vinden. Uiteraard mag je altijd persoonlijk informeren naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Neem daarvoor contact op met Carolien Beuze op telefoonnummer 074 291 23 76.