ALPHA 630 – staande DIN energieverdeelsystemen

 
De energieverdeler ALPHA 630 DIN wordt overal gebruikt waar een energieverdeler ALPHA 400 DIN niet meer voldoende montage- en bedradingsruimte biedt, b.v. in overheids, utiliteits, commerciële en industriële gebouwen.
Met drie verschillende dieptes van 210 mm, 250 mm en 320 mm vormt hij een aanvulling op het assortiment verdeelborden van Siemens. De verdelers en componenten zijn modulair opgebouwd.
 
Met slechts enkele standaardcomponenten is er een grote verscheidenheid aan project specifieke installatie- en montagemogelijkheden beschikbaar.
De energieverdeler ALPHA 630 DIN omvat wandkasten met maximaal 12 module-eenheden per rail. De DIN-rail rijafstand is standaard 150 mm. Er zijn in totaal 5 kastbreedtes beschikbaar, elk 250 mm (binnenmaat).
 
Systeem
Het nieuwe modulaire design van de Siemens energieverdelers komt voort uit de zeer ruime ervaring in de sector van energieverdeling.

Dit systeem is ontworpen om individuele eisen en wensen in te kunnen vullen voor ieder type energieverdeler.
Er is een diversiteit aan inbouwsets voor projectafhankelijke en individuele assemblage van componenten en een uitgebreide reeks accessoires.
 
Behuizingen
Materiaal: Electro-gegalvaniseerd en gepoedercoat plaatstaal. Kleur: RAL 7035 (lichtgrijs). Andere RAL kleuren op aanvraag. Een dubbele deur wordt geleverd vanaf een kastbreedte van 750 mm/800 mm. Sluiting 3-puntsvergrendeling met ingebouwd stangslot (op aanvraag uitwisselbaar voor andere sluitsystemen).
 
Snel montage bouwsets en inbouwsets
De montage inbouwsets zijn gemaakt van sendzimir-gegalvaniseerd plaatstaal en zijn uitgevoerd met kunststof afdekplaten voor een brede range componenten, zoals schakelmateriaal en modulair installatiemateriaal.
De grootste schakelcomponenten die nog in de ALPHA 630 verdeler zijn te monteren, zijn Siemens schakelcomponenten met een nominaalstroom van maximaal 630 A.
 
Afmetingen verdelers
Alle afmetingen zijn weergegeven in mm.
Hoogte (buitenmaat): 1950, sokkel 100
Breedte (buitenmaat): 300, 550, 800, 1050 en 1300
Diepte (buitenmaat): 210, 250, 320
 
Beschermingsgraad
 – Opbouw IP43 met deur 
 – Opbouw IP55 met deur
 

Documentatie: Siemens ALPHA 630